Bookmakers: IJsland naar plek 1, Rusland komt binnen op 3

Bookmaker songfestival maart 1

We kijken in de aanloop naar het songfestival in mei elke week naar de bookmakers. In februari stond Italië nog bovenaan, maar Diodato is van de eerste plek verstoten. Daði og Gagnamagnið wordt nu door de bookmakers gezien als favoriet. Op twee staat Litouwen, die met The Roop – On Fire, het goed doet bij bookmakers én fans. Op drie komt Little Big (Rusland) binnen, en dat terwijl de band nog geen nummer heeft bekendgemaakt. Op vier staat Roxen, die Alcohol You gaat zingen voor Roemenië. Diodato is naar plek 5 afgezakt.

IJsland op één

Daði og Gagnamagnið gaat voor IJsland naar het songfestival toe met het nummer Think About Things. Het nummer ging viral en heeft fans overal ter wereld. Hieronder kun je het nummer beluisteren.

On Fire!

De bookmakers plaatsen The Roop nog steeds hoog. Er bestaat een goede kans dat The Roop met On Fire de hoogste klassering gaat behalen voor Litouwen ooit. In 2006 behaalde Litouwen een zesde plek met het nummer We Are The Winners.

Little Big voor Rusland

Gisteravond werd bekend dat de zéér populaire band Little Big naar het songfestival gaat voor Rusland. Dit nieuws werd door de bookmakers goed ontvangen. Het wordt nog wel even spannend met welk nummer de band naar het Eurovisiesongfestival af gaat reizen. Vooralsnog staat de band, bekend van de Skibidi Challenge op plek drie.

Bookmakers schatten Roemenië met Alcohol You hoog in

Al sinds de bekendmaking van de artieste Roxen, zien de bookmakers een favoriet in Roemenië. Roxen gaat met het nummer Alcohol You naar Rotterdam afreizen. Met haar bijzondere stemgeluid hoopt Roemenië kans te maken op de hoofdprijs. Bekijk en beluister hieronder het nummer van Roxen.

Nederland en de bookmakers

Nederland staat nog niet in de top 10 van de bookmakers. Jeangu is wel aangekondigd, maar heeft nog geen nummer laten horen. Op woensdag 4 maart zullen we voor het eerst het songfestivalnummer van Jeangu horen. Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd. Na 9 maart zijn álle nummers bekend en kunnen de bookmakers echt losgaan. Zal IJsland dan nog steeds hoog staan?

Odds via https://www.oddschecker.com/tv/eurovision/winner

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie