Daði og Gagnamagnið (Russell Crowe) en The Roop (TikTok, Spotify) gaan viral

Daði og Gagnamagnið (Russell Crowe) en The Roop (TikTok, Spotify) gaan viral

De afgelopen dagen zijn er twee artiesten viral gegaan. The Roop is erg populair op TikTok en Spotify. Daði og Gagnamagnið, dat nog ‘even’ de finale in IJsland moet winnen, deed het erg goed op Twitter. Zelfs Russell Crowe (acteur Gladiator en Beautiful Mind), die blijkbaar onze website leest ?, vindt wat van Think About Things van Daði og Gagnamagnið. The Roop staat hoog in de hitlijsten én gaat viral op TikTok.

Russell Crowe tweet link Songfestivalnieuws.nl

Uit het niets ontvingen we duizenden bezoekers per minuut. Na kort zoeken bleek dat niemand anders dan Russell Crowe (GLADIATOR!) een Tweet naar zijn 2.7 miljoen volgers stuurde met daarin een link naar onze website. We hebben hier zelf veel reacties over gehad via sociale media en zelfs via ons contactformulier. Onze officiële reactie: AAAH GLADIATOR TWEET ONZE LINK. We hebben echter geen flauw idee hoe hij bij deze website terecht is gekomen, maar voor ons is dit songfestivalseizoen al geslaagd!

Daði úr Söngvakeppninni @dadimakesmusic

De artiest van het nummer reageert er ook op: Deelde Russell Crowe de video?

Onderzoeksjournalist Koen de Regt vat het goed samen

Jammer dat we geen mooi plaatje voor onze homepage hebben geselecteerd alleen! 🙁

Lammert de Bruin reageert

DWDD doet ook gezellig mee

https://www.facebook.com/DWDD/posts/10158320201040827

Daði og Gagnamagnið moet zich nog zien te plaatsen met hun nummer

In de finale van IJsland is het dit jaar dus ongekend spannend. Gaat Daði og Gagnamagnið met hun nummer naar het ESF 2020 in Rotterdam? Aan de hype zal het zeker niet liggen!

Iva – Oculis Videre

Iva staat ook in de finale van de IJslandse songfestival-voorrondes. Dit nummer wordt als kanshebber gezien voor de eindzege. Daði heeft nog flink wat concurrentie! Eindwinst is dan ook zeker geen garantie.

The Roop – On Fire gaat viral op TikTok

De onderstaande video is daar een goed voorbeeld van. The Roop gaat namens Litouwen deelnemen aan het Songfestival 2020 in Rotterdam!

@memes

Crab doing homework

♬ On Fire – The Roop

Nummer 1 op Spotify in Litouwen

The Roop domineert tevens de Spotify-charts van Litouwen. Hun nummer heeft meer dagelijkse dan de nummers van The Weeknd en Billie Eilish gecombineerd. Ook bij de bookmakers doet dit nummer het erg goed. In februari 2020 staan ze in de top 3.

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.