Jeangu maakt op 4 maart zijn songfestivalnummer bekend

Na een lange stilte heeft Jeangu eindelijk iets van zich laten horen. Hij gaat op 4 maart zijn songfestivalnummer bekendmaken. Volgens de Surinaamse zanger is het een ‘uitgesproken en onderscheidend’ nummer geworden. Eerder maakte Songland bekend dat zij denken dat het om een aangepaste versie van Freedom Sound gaat, maar deze bron is niet bevestigd. Op 4 maart 2020 weten we welk nummer Jeangu Macrooy voor Nederland naar het Songfestival 2020 in Rotterdam gaat zingen!

De aankondiging op Twitter

 De zanger plaatste het volgende Engelstalige bericht op Facebook

Een vrije vertaling

Ik ben opgewonden om eindelijk aan te kondigen dat mijn @Eurovision nummer wordt uitgebracht op woensdag 4 maart! Sla het nummer vooraf op in je favoriete streamingservice om het aan je muziekbibliotheek toe te voegen zodra het uitkomt!

Foto: Anton Corbijn

#TEAMJEANGU

Vooraf opslaan

Je kan het nummer al vooraf opslaan via deze link. Je krijgt dan de onderstaande afbeelding te zien om het nummer toe te voegen aan een van de streamingdiensten.

Jeangu nummer Nederland songfestival
Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie