Bookmakers: Bulgarije 1, Nederland buiten top 10 (alle nummers bekend)

Bookmakers Odds alle nummers bekend

Rusland heeft zijn songfestivalnummer Uno uitgebracht. Alle nummers en artiesten die deel gaan nemen aan het Eurovisiesongfestival 2020 zijn nu bekend! Hierdoor weten we ook hoe de bookmakers denken over alle nummers. Natuurlijk gaat dit nog veranderen de komende tijd, maar we weten nu wel een klein beetje waar er geld op ingezet wordt en hoe de odds erbij staan voor de komende tijd. Waar Noorwegen, IJsland, Litouwen en Rusland eerder nog afwisselend op de eerste plek hebben gestaan, heeft Bulgarije nu deze positie overgenomen. Tears Getting Sober is op het moment van schrijven de favoriet bij de bookmakers.

Gaat Nederland winnen volgens de bookmakers?

Jeangu Macrooy doet het bij de bookmakers niet erg goed. Veel mensen denken dat dit komt omdat zijn nummer Grow het heel erg goed gaat doen bij de vakjury, maar minder goed bij het thuispubliek. Nederland wordt – door de bookmakers – een mooie dertiende plek toebedeeld. Jeangu is hiermee in korte tijd wel gestegen van de 22e naar de 13e plek. Dus wie weet? Beluister zijn nummer hieronder!

Bulgarije op 1

VICTORIA doet het erg goed met haar nummer Tears Getting Sober. Het nummer staat op één bij de bookmakers, nadat deze plek lange tijd voor IJsland en soms Litouwen was. De bookmakers zien vooralsnog een songfestival wel plaatsvinden in Bulgarije. Wie weet vliegen we allemaal naar Sofia volgend jaar!

Litouwen is nog steeds On Fire

Gaat Litouwen het songfestival winnen? Dit is nog erg goed mogelijk. The Roop met On Fire is een vrolijk nummer met een leuk dansje. Het is dan ook écht een nummer dat het goed kan doen op het songfestival. Samen met het nummer van IJsland heeft On Fire vaak op één gestaan bij de bookmakers. Nu alle nummers uitgebracht zijn, staat The Roop op een zeer nette tweede plek.

Zwitserland met een Franstalig nummer

Gjon’s Tears is een echte kanshebber voor de titel. Gjon, die zijn artiestennaam heeft verzonnen nadat hij zijn opa tot tranen wist te roeren met zijn zangkunsten, zingt in het Frans voor Zwitserland op het ESF 2020.

De volledige top 10 van de bookmakers van het ESF 2020

De volledige top 10 op een rij:

  1. Bulgarije – VICTORIA – Tears Getting Sober
  2. Litouwen – The Roop – On Fire
  3. Zwitserland – Gjon’s Tears – Répondez-moi
  4. IJsland – Daði og Gagnamagnið – Think About Things
  5. Rusland – Little Big – Uno
  6. Roemenië – Roxen – Alcohol You
  7. Italië – Diodato – Fai Rumore
  8. Azerbaijan – Efendi – Cleopatra
  9. Malta – Destiny – All Of My Love
  10. Duitsland – Ben Dolic – Violent Thing
Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie