Little Big onthult ‘Uno’-nummer en videoclip, songfestivalnummer Rusland

Little Big Rusland Eurovisie Songfestival 2020

Na een klein beetje vertraging. heeft punk-pop-rave band Little Big ‘Uno’ gelanceerd, de Russische inzending voor Eurovisie 2020 in Rotterdam. Het nummer zal worden toegevoegd aan de indrukwekkende discografie van Little Big, die al een totaal van 1 miljard YouTube-views heeft bereikt. Na het uitbrengen is Rusland een paar plekken gedaald in de odds van de bookmakers. Je kan het nummer van Rusland voor het Songfestival 2020.

Hoe is het lied ontstaan?

Het idee voor Uno kwam bij de groepsleden op tijdens een vakantie in Los Angeles in de Verenigde Staten. Daar werd een eerste demo opgenomen in een doe-het-zelf-studio. Thuis in St. Petersburg, Rusland, werden de teksten geschreven en de zang opgenomen. Na een paar dagen werd Uno officieel geboren.

Uno beluisteren

Hieronder kun je officiële versie van het lied beluisteren! Rusland zal het lied gaan zingen tijdens de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival.

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.