Wie hebben er al “nee” gezegd tegen deelname songfestival 2020 namens NL?

Niet alle artiesten hebben de tijd of staan te springen om deel te nemen aan het Eurovisie Songfestival. De meeste artiesten kunnen niet optreden wegens een te volle agenda. Andere artiesten solliciteren in de media naar een deelname. Na de discussie over in welke stad het Songfestival gehouden moest worden en de discussie over het presentatie-trio, gaat het nu natuurlijk over de deelnemer namens Nederland! Hieronder vind je een lijst met artiesten die het in ieder geval NIET gaan doen.

Wie willen of kunnen niet meedoen aan het ESF 2020?

Er zijn natuurlijk veel meer artiesten die een mening hebben over hun eigen deelname aan het festival. Hieronder zie je enkel de namen van artiesten die door fans veel zijn genoemd als favoriet voor deelname. Heb je een toevoeging? Neem dan gerust contact met ons op.

Afgezegd (reden)

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

2 gedachten over “Wie hebben er al “nee” gezegd tegen deelname songfestival 2020 namens NL?”

 1. Het zou verrassend en verfrissend zijn om de zusjes Snikkers of één van hen voor Nederland te laten deelnemen.
  De dames komen uit Hendrik Ido Ambacht en zijn echte muziekdieren. Ze hebben en kleine studio op zolder. Op Facebok staan foto’s van deze schoonheden. Het zijn Naomi en Tbitha Snikkers. Op Youtube kun je diverse covers van ze beluisteren.
  De dames zijn te bescheiden om zichzelf op de voorgrond te dringen. Darom geef ik ze maar en zetje.

  Kijk en luister er naar. En verras de dames met en uitnodiging voor een auditie.

  [contactgegevens verwijderd door redactie]

  Beantwoorden
  • Hoi Wim,

   Ik ken deze zusjes zelf niet kan ook op YouTube niets vinden over de dames. Misschien leuk om dit bericht door te sturen naar de organisatie? Wij zijn alleen maar een nieuwswebsite en hebben – helaas – geen invloed op de selectieprocedure! Ik heb overigens je adres, telefoonnummer en andere gegevens uit de reactie gehaald, want dit is niet verstandig om openbaar te delen.

   Met vriendelijke groet,
   Edwin

   Beantwoorden

Plaats een reactie