Davina Michelle NIET naar het Songfestival

Veel songfestivalfans riepen meteen de naam Davina Michelle als het om de Nederlandse inzending voor 2020 ging. Helaas kan er door die naam een dikke vette streep; ze zal niet deelnemen namens Nederland. Reden: Geen tijd.

Interview met AD

In een interview met de Nederlandse krant AD zegt de zangeres dat er een hele simpele reden is waarom ze straks niet namens Nederland deelneemt aan het Eurovisiesongfestival: “Ik vind het een eer dat mensen aan mij denken om Nederland te representeren. Dat vind ik heel aardig. Ik heb aangegeven dat het hem voor mij komend jaar niet gaat worden omdat er gewoon geen tijd is.”

Davina is al wel in de kerstsfeer

Een rolletje voor Nikkie

(..) hoopt Davina Michelle stiekem dat er ook een rolletje is weggelegd voor YouTuber Nikkie de Jager. Zij zag de online ster -met meer dan 12 miljoen abonnees op haar kanaal – als de uitgelezen kandidaat voor de presentatieklus. ,,Vote for Nikkie! Zij is een van de meest bekende Nederlandse influencers wereldwijd

Wie gaat er wel deelnemen namens Nederland?

Waarschijnlijk moeten we nog zeker een aantal maanden wachten voordat bekend wordt wie er wel naar het Eurovisie Songfestival gaat namens Nederland. Wie vind jij de ideale deelnemer voor Nederland?

Bron

https://www.ad.nl/rotterdam/hitsensatie-davina-michelle-geen-tijd-dus-songfestival-laat-ik-aan-mij-voorbijgaan~a0973458/

Uitgelichte afbeelding

Youtube video https://www.youtube.com/watch?v=HrMgIiufd68&feature=emb_logo

Kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCNFhPxOF1NRT1QlxJzgctzw

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.