Danny Vera: “Flikker op, met je songfestival! Nooit van mijn leven.”

De naam Danny Vera zingt al een geruime tijd door de wandelgangen. Veel songfestivalfans willen maar al te graag dat Vera gaat optreden namens Nederland aan het Songfestival. In een recente poll op onze Facebookpagina (volg ons!), waarin gekozen kon worden tussen Emma Heesters en Danny Vera, koos 65% van de bezoekers voor Danny Vera. Helaas heeft hij al eerder aangegeven niets met het liedjesfestijn te hebben. Hij zei in september 2019 op televisie: “Flikker op, met je songfestival! Nooit van mijn leven.”

Danny Vera en het Songfestival

“Ik vind het voor andere mensen hartstikke leuk, maar ik ga toch niet aan een wedstrijd meedoen?”, aldus de zanger van de megahit Roller coaster. Hij heeft er geen behoefte aan om een publiek van 200 miljoen mensen te inspireren met zijn muziek. “Nee, want het gaat bij mij niet over het aantal bezoekers, totaal niet.” Danny gelooft meer in de filosofie: “Ik geloof niet in lijstjes. Muziek is geen wedstrijd. Dat maak je en als iemand het dan leuk vindt, is dat mooi meegenomen.” Bron: https://www.nu.nl/muziek/5994350/danny-vera-wil-absoluut-niet-meedoen-aan-eurovisie-songfestival.html

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie