Streep door de naam Floor Jansen: geen songfestival in 2020

De laatste tijd werd de naam van Floor Jansen veelvuldig genoemd als dé kandidaat namens Nederland aan het Eurovisiesongfestival 2020 in Rotterdam. De zangeres heeft echter recent aangegeven dat ze daar helemaal geen tijd voor heeft. Eerder werd al bekend dat ook Davina Michelle geen tijd heeft voor het ESF 2020.

Een enorme eer, maar geen tijd.

“Ik heb er eerder niets over losgelaten, maar ik kan wel zeggen dat ik het niet dit jaar ga doen. Ik heb het veel te druk met de cd en de wereldtour van Nightwish. Ik vind het wel nog steeds een eer dat mensen mij het zouden toevertrouwen”, aldus Jansen in een interview met de krant Telegraaf.

Geschikt voor Voice of Holland als coach?

Er wordt ook druk gespeculeerd dat Floor Jansen een geschikte coach zou zijn voor het televisieprogramma The Voice of Holland. Dit ziet zij zichzelf niet snel doen. “Ik ben nooit heel erg gecharmeerd geweest van The Voice of aanverwante producties. Ik ben van mening dat talenten zich niet via zulke programma’s hoeven te bewijzen”, zegt de Brabantse.

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie