Tino Martin zou nee zeggen tegen deelname Songfestival 2020

Volkszanger Tino Martin, die laatst nog in een uitverkocht Olympisch Stadion in Amsterdam optrad, zou nee zeggen tegen het songfestival. De afgelopen weken zien we steeds meer BN’ers een mening geven over het Songfestival. Zo willen onder andere Wendy van Dijk, Martijn Krabbé en Eva Jinek het festijn wel presenteren. Duncan wil het liefst een songfestival in Rotterdam. Cornald Maas heeft het helemaal gehad met alle BN’ers die nooit interesse hebben getoond in het songfestival, maar nu opeens wel. Tino Martin zou liever niet meedoen aan het Songfestival 2020.Teveel stress

Het hele circus eromheen, de hele wereldpers toespreken, al die stress en alles moet in het Engels. Als ik daar over nadenk, dan krijg ik al rode vlekken in mijn nek en dan denk ik: volgens mij moet ik dat niet doen”, aldus Tino (bron)

Tino Martin

Eduard Martinus (Tinus) Kattenberg (Den Haag, 27 januari 1984), beter bekend onder zijn artiestennaam Tino Martin is een Nederlandse zanger. Hij is vooral bekend van zijn nummers als Doe wat je wil (2013), Jij Liet Me Vallen (2014), Later Als ik Groter Ben (2017) en Zij weet het (2018). (bron)

Davina Michelle een grote kanshebber

De naam die wij vaak horen, is die van Davina Michelle. 100% NL startte zelfs een petitie om haar naar voren te schuiven voor het Songfestival 2020. Ook Duncan ziet het liefst jong talent, zoals Davina of Naaz het podium opkruipen namens Nederland.

Eén ding weten we wel zeker: Bij Tino Martin hoeven we niet aan te kloppen!

Uitgelichte foto van Wikimedia CommonsFoto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie