Cornald Maas deelt sneer uit naar grijpgrage ‘belanghebbenden’ en ‘kandidaat-presentatoren

Cornald Maas Tweet Songfestival 2020

Heel bekend Nederland lijkt er wel oren naar te hebben: het songfestival 2020 presenteren! Recent boden Eva Jinek, Chimène van Oosterhout en Anna Nooshin zich aan. Cornald Maas heeft hier via Twitter op gereageerd. Hij zegt: “Grappig toch hoe allerlei grijpgrage ‘belanghebbenden’ en ‘kandidaat-presentatoren’ die nooit een cent om dat hele #Songfestval gaven zichzelf nu schaamteloos naar voren schuiven voor ‘n plekje in de frontlinie”


De tweet

Hieronder kun je de tweet bekijken

Reacties op de Tweet van Cornald Maas

Dolf Jansen biedt natuurlijk ook zichzelf aan!


Nederlandse zanger Sjors van de Panne vindt dat er maar één iemand geschikt is voor de klus

Jack maakt er helemaal wat moois van


Wilco vindt het allemaal wel prima, zolang zanger Rinus ook een rol krijgt


Cornald Maas heeft zichzelf ook aangeboden

Cornald Maas heeft zich aan de tafel bij Jeroen Pauw ook aangeboden. Het verschil met de andere namen, zoals Martijn Krabbé, Wendy van Dijk, Eva Jinek, Anna Nooshin en Chimène van Oosterhout is dat Cornald sinds 2003 betrokken is bij het Songfestival. Ook toen Nederland geen enkele rol van betekenis speelde op het festival, bleef Cornald positief. De afgelopen jaren was hij ook actief in het selectiecomité voor het Songfestival. Zij bepalen de Nederlandse inzendingen. Veel mensen vinden dan ook dat Cornald zeker een plek op het podium verdient. Anderen vinden dat hij juist het songfestival 2020 (samen met Jan Smit) van commentaar moet voorzien, zoals altijd. We zullen zien!


Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie