Eva Jinek zegt geen nee tegen presentatie Songfestival 2020

In het televisieprogramma Opium op Oeral heeft Eva Jinek tegen Cornald Maas aangegeven dat ze heel graag het songfestival 2020 wil presenteren. Ze is er – naar eigen zeggen – nog niet voor gevraagd, maar vindt het wel de allergrootste tv-klus op aarde. “Je zou wel een mafkees zijn als je daar nee tegen zegt”, vertelde ze. Ook Wendy van Dijk en Luv’-zangeres Chimène van Oosterhout hebben eerder aangegeven geen nee te zeggen tegen de presentatieklus. Eva wordt door veel mensen gezien als een van de beste presentatoren voor het liedjesfestijn in 2020. Dat ze werkzaam is bij de NPO werkt ook nog eens in haar voordeel!


Aflevering terugkijken?

Je kan de aflevering van Opium op Oeral terugkijken via NPO Start. Dit kan via deze link. Hier kan je ook alle andere afleveringen van dit jaar, maar ook voorgaande edities terugkijken. Live verslag vanaf Oerol, het jaarlijkse kunst-, muziek- en theaterfestival op Terschelling. Met iedere dag een verrassende gast, reportages, gesprekken met makers en bezoekers van het festival en live muziek.

Chimène van Oosterhout

In het radioprogramma ’t Wordt nu laat heeft de nieuwe Luv’-zangeres Chimène van Oosterhout aangegeven dat ze het Songfestival in Nederland ook wel wil presenteren. Haar belangrijkste argument? Ze spreekt zeven talen vloeiend! De puntentelling zou ze dan ook maar al te graag voor haar rekening willen nemen, meldde zij in het radioprogramma.

Vindt jij Eva Jinek of Chimène van Oosterhout geschikte presentatrices voor het Eurovisie Songfestival 2020?Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie