Rondje Social: nog 100 dagen tot ESF 2020

Gisteren is het grote aftellen begonnen. Het duurt namelijk nog maar 100 dagen tot het Eurovisiesongfestival 2020 in Rotterdam. Vandaag zelfs nog maar 99 dagen. In het Rondje Social deel 3 (bekijk deel 1 en deel 2) gaan we langs een aantal songfestivalsterren op sociale media. Zij tellen namelijk ook de dagen af tot het songfestival!

Edsilia Rombley

Ze meldt in het Engels dat het nog maar 100 dagen totdat ze samen met Jan Smit en Chantal Janzen het liedjesfestijn mag presenteren.

https://www.instagram.com/p/B8OYblIlI0x/

Jeangu Macrooy

Jeangu vraagt zich af wie er nog meer zin heeft in het liedjesfestijn.

https://www.instagram.com/p/B8PhDopl1AR/

Tom Leeb

Tom Leeb, die door veel magazines is omgedoopt tot Songfestivalhunk, telt ook gezellig af via zijn Instagram.

https://www.instagram.com/p/B8JJXCVImNw/

Sandro

Sandro, die namens Cyprus zal optreden, deelt de officiële afbeelding van zijn deelname met daarbij de boodschap “100 Days to go !”. Daar heeft hij helemaal gelijk in.

https://www.instagram.com/p/B8Quh9AofAS/

Vincent Bueno

Vincent zal namens Oostenrijk optreden op het liedjesfestijn in Rotterdam. Hij heeft er zin in en deelt dit met een mooie boodschap en foto (Kiev, 2017)

https://www.instagram.com/p/B8OQ9ntl_lG/
Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.