Tom Leeb: De songfestival-hunk van Frankrijk met de billen bloot

Tom Leeb Frankrijk 2022 Songfestival

Sinds bekend is geworden dat Tom Leeb de Songfestivalinzending van Frankrijk 2020 is, heeft hij veel nieuwe fans gekregen. De reacties liegen er niet om: Tom Leeb is nu al dé hunk van het Songfestival 2020.. en dat terwijl er – op het moment – slechts 9 inzendingen bekend zijn gemaakt! Hieronder kun je meerdere redenen bekijken waarom mensen fan zijn geworden van Tom Leeb (en nee, dat heeft niet alleen te maken met zijn zangkunsten..). Leonie ter Braak zei over de inzending: ,,Al fluit hij met een blokfluit in z’n reet het volkslied van Frankrijk. Mijn 12 punten gaan naar Tom’’.

Met de billen bloot

In een oudere Insta Story is Tom Leeb met de billen bloot gegaan. Hij deed dit om een emotionele reden: Zijn zus onderging op dat moment behandelingen tegen een agressieve vorm van borstkanker. Hij plaatste de veelzeggende hashtag #fuckcancer erbij.  Hij plaatste het onderstaande bericht:

Prettige foto’s

Tom met zijn vader

Tom Leeb op Instagram

https://www.instagram.com/p/BTo5sAXhsfk/
https://www.instagram.com/p/BjzPdLzBYs3/
https://www.instagram.com/p/Boex3buhK6S/

Bron afbeeldingen: Facebook en Instagram Tom Leeb

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie