Rondje Social Eurovisiesongfestival 2020: Deel 2

We doen – nu het songfestival steeds dichterbij komt – regelmatig een rondje social. We volgen enorm veel profielen van alle mensen die te maken hebben met het Eurovisiesongfestival van dit jaar. Zo volgen we alle bevestigde songfestivaldeelnemers, leden van de organisatie en zelfs het stoffige kanaal van de EBU. Deze week onder andere: Jan Smit heeft een nieuwe Songfestival-look, heeft Cornald Maas een goede tip voor de mensen die geen songfestivalkaartje hebben weten te bemachtigen, deelt Arilena Ara een mooi kiekje en is de Grieks-Nederlandse Stefania blij.

Nieuwe look Jan Smit

Veel mensen was het al opgevallen: Tijdens de loting van het ESF 2020 zag Jan er net iets anders uit dan we gewend zijn. Hij heeft nu ook zijn profielfoto op Instagram aangepast naar deze nieuwe look.

Nieuwe Look Jan Smit

Tip van Cornald Maas

Mr. Songfestival deelt een zeer goede tip

Jeangu laat van zich horen

Jeangu Macrooy, die namens Nederland op het Eurovisiesongfestival zal gaan optreden, laat zich horen in de eerste halve finale. Dit is tijdens de loting bekendgemaakt. Hij deelde dit bericht via Twitter.

Humberto Tan maakt foto van Jeangu

Een knap kiekje gemaakt door niemand minder dan Humberto Tan

https://www.instagram.com/p/B8HaR3nljdt/

EBU gaat discussie aan met Kazachstan

De European Broadcasting Union (het bedrijf achter het Eurovisiesongfestival) heeft hoog media-bezoek uit Kazachstan om zaken te bespreken “voor samenwerking en toekomstige partnerschappen”. Het land deed vorig jaar mee aan het Junior Eurovisie Songfestival, maar nog niet aan het Eurovisiesongfestival. Wie weet volgend jaar?

Tom Leeb telt af: Nog maar 100 dagen tot Rotterdam

De populaire deelnemer van Frankrijk aan het Songfestival 2020 telt op zijn Instagram gezellig mee af. Nog maar 100 dagen te gaan tot 16 mei!

https://www.instagram.com/p/B8JJXCVImNw/

Sandro werkt samen met Marvin Dietmann

Marvin Dietmann gaat Sandro bijstaan als artistiek directeur voor zijn act. Sandro is de deelnemer namens Cyprus.

https://www.instagram.com/p/B8GmiGUINuP/

Tornike deelt zijn team

Tornike, die namens Georgië zal optreden, deelt zijn team.

https://www.instagram.com/p/B79GQijHIMy/

Vincent Bueno is trots

Vincent treedt op voor Oostenrijk.

https://www.instagram.com/p/B8HF55vlHn2/

Arilena Ara deelt mooi kiekje

Fitgirl Arilena is erg actief op Instagram en deelt regelmatig mooie foto’s. Ze zal op het ESF2020 optreden voor Albanië met het nummer Shaj.

https://www.instagram.com/p/B8Clb8DHKAV/

De Nederlands-Griekse Stefania is blij

Stefania treed op voor Griekenland. Leuk detail: Ze is geboren in Utrecht.

https://www.instagram.com/p/B8Hee2Kp6pn/

Benny Cristo roept op om op hem te stemmen

Veel mensen hebben zijn oproep gelezen, hij is namelijk de bevestigde kandidaat voor Tsjechië aan het Songfestival 2020 in Rotterdam!

https://www.instagram.com/p/B8CPW5Snuzy/
Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie