Gerard denkt aan Doutzen en show met Tiësto, Garrix en Afrojack.

Het songfestival presenteren is voor veel mensen in Nederland dé droom. Heel medialand is dan ook aan het discussiëren wie de presentatie van het liedjesfestival op zich mag nemen. Deze discussie, naast de discussie in welke stad het ESF 2020 plaats moet vinden en wie er op moet gaan treden namens Nederland, houdt de gemoederen flink bezig. Eerder werd bekend dat Paul de Leeuw hard aan het lobbyen is om Doutzen Kroes te laten presenteren. Barry Paf wil dat Davina Michelle op gaat treden. Gerard Joling meent dat hij als eerste de naam Doutzen Kroes had geopperd.


Gerard Joling als songfestivalkenner

Aan de tafel bij de talkshow van Jeroen Pauw zien we steeds meer de kennis van Gerard Joling over het songfestival naar voren komen. Hij vindt het wel wat als Doutzen Kroes samen met Jan Smit een deel van de presentatie op zich gaan nemen. Ook ziet hij voor de presentator van de AVROTROS, Frits Sissing, een rol weggelegd op het festival. De publieke omroep zal natuurlijk eerst in de eigen vijver gaan vissen. Voor zichzelf ziet hij echter geen rol voor het festival. Wel vindt hij het leuk om mee te denken over het festival en kan hij altijd gebeld worden voor ideeën.

Pauzenummer

Nadat de optredens van alle deelnemers aan het songfestival 2020 hebben plaatsgevonden, vinden er traditiegetrouw meerdere optredens plaats. Gerard Joling noemt dit het pauzenummer of het Engelse half time show. Hij ziet het liefst een internationale knaller van een show met de drie van de grootste dj’s ter wereld: Tiësto, Martin Garrix en Afrojack. Wij zijn het wel met Gerard eens. Als deze drie DJ’s de handen ineen slaan voor het Songfestival 2020 in Nederland, dan kan het natuurlijk helemaal niet meer stuk! Wat een show zou dat gaan worden..

Hoofdafbeelding van Wikimedia Commons (bron)Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie