Barry Paf wil Davina Michelle voor Songfestival 2020

RadioDJ Barry Paf vindt Davina Michelle uitermate geschikt om volgend jaar voor Nederland uit te komen op het Songfestival. Hij is zo zeker van zijn zaak dat hij zelfs een online petitie is gestart om dat te regelen. Barry Paf, op het moment werkzaam voor de radiozender 100% NL is zelf een groot fan van het songfestival en ziet in Davina Michelle de ideale opvolger voor de songfestival winnaar Duncan.


Wie is Davina Michelle?

In Nederland is Davina Michelle een sensatie geworden. Vorig jaar stond dan ook voor Barry Paf in teken van de doorbraak van Davina Michelle. Haar eigen naam is Michelle Davina Hoogendoorn. Ze nam in 2016 deel aan het vijfde seizoen van het talentenprogramma, maar dit betkende niet haar grote doorbraak. Ze viel dan ook tijdens de duettenronde af.


In 2017 zong ze een nummer van P!nk. De Amerikaanse zangeres zei over het filmpje “That’s better than I will ever sound”. De video ging daarna dan ook viral. De grote doorbraak van Davina kwam in 2018, toen zij deelnam aan het programma Beste Zangers. Hier zong ze een cover van rapper Glen Faria, Het Duurt Te Lang. Dit nummer werd direct een hit en was maandenlang niet weg te slaan uit de Nederlandse hitparade en Top40.

Davina naar het songfestival 2020?

De komende tijd zullen er nog meer artiesten worden voorgedragen (of zichzelf voordragen) om de Nederlandse kandidaat te zijn voor het Eurovisionsongfestival in 2020. Naast deze discussie zal het ook spannend worden welke stad het songfestival 2020 mag organiseren en wie het gaan presenteren. Davina is wat ons betreft een zeer geschikte kandidaat om Duncan op te volgen.


Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.