Bookmakers plaatsen Italië op 1, Litouwen op 2

Odds februari 2020 bookmakers

Nog niet eens de helft van alle songfestivalnummers zijn bekend gemaakt, maar de bookmakers zijn al druk bezig met odds geven. In de derde week van februari 2020 staat Italië, volgens de bookmakers, op nummer 1. Je krijgt slechts 6x je inleg terug als je op het nummer Fai Rumore van Diodato geld inlegt. Op nummer twee staat The Roop met On Fire. Dit nummer is – in tegenstelling tot de vele ballads dit jaar – dansbaar, vrolijk en heeft een leuk bijpassend dansje. Normaal gesproken doet Litouwen het niet enorm goed zo vroeg bij de bookmakers, maar dit jaar maken ze voor The Roop een uitzondering.

Bekijk ook:

The Roop op 2

The heat is getting higher. I feel that I’m on fire. The World is my desire. I feel that I’m on fire

Diodato op 1

Italië doet het vrij vaak erg goed bij de bookmakers. Dit jaar is zeker geen uitzondering. Als de bookmakers nu zouden moeten kiezen, dan zouden zij Diodato de meeste kans geven op de winst.

De rest van de odds

Op drie staat Rusland. Ook al is er nog weinig bekend over hun inzending, de bookmakers plaatsen het land vrijwel altijd hoog. Zweden staat als echt songfestivalland op drie. België vinden we op plek 10. Nederland staat niet in de top 10. De bookmakers hebben nog niet heel veel vertrouwen in Jeangu Macrooy.

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie