Alle liedjes Big 5 + Nederland Songfestival 2020

Alle liedjes Big 5 + Nederland Songfestival 2020

Jeangu Macrooy hoeft niet te strijden in een halve finale op het Songfestival en is meteen al geplaatst voor de finale. Vijf andere landen, traditioneel The Big Five genoemd, zijn ook al geplaatst. Dit zijn: Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, en het Verenigd Koninkrijk. Deze landen dragen veel geld bij aan het festival. In deze blog kun je de liedjes beluisteren van alle big 5 landen en van Nederland.

Let op: Dit zijn de liedjes die in 2020 gezongen zouden worden. Voor een overzicht van 2021 bekijk je alle liedjes songfestival 2021 op een rij.

Welke landen zijn de Big 5/Five op het Songfestival 2020?

Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, en het Verenigd Koninkrijk vallen in 2020 wederom onder The Big Five. Zij leveren de grootste financiële bijdrage aan het festival. Hierdoor worden zij beloond met een automatische plek in de finale.

Liedjes van de Big Five 2020 beluisteren

Hieronder kun je de nummers beluisteren van de vijf grootste landen en Nederland. Wij zijn als gastland ook al geplaatst voor de finale! Niet alle nummers zijn nog bekend. Wij updaten dit artikel constant! Hieronder beluister en bekijk je de nummers en artiesten die al wel bekend zijn!

Je kan op artiesten ook doorklikken om er meer over te lezen. Wij hebben over alle bevestigde artiesten voor het Songfestival 2020 een uitgebreide biografie geschreven!

Nederland

ArtiestJeangu Macrooy
Titel: Grow

Lied Nederland songfestival 2020 beluisteren

Duitsland

ArtiestBen Dolic
Titel: Violent Thing

Lied Duitsland songfestival 2020 beluisteren

Frankrijk

ArtiestTom Leeb
Titel: The Best in Me

Lied Frankrijk songfestival 2020 beluisteren

Italië

ArtiestAntonio Diodato
Titel: Fai Rumore

Lied Italië songfestival 2020 beluisteren

Spanje

ArtiestBlas Cantó
Titel: Universo

Lied Spanje songfestival 2020 beluisteren

Verenigd Koninkrijk

ArtiestJames Newman
Titel: My Last Breath

Lied Verenigd Koninkrijk songfestival 2020 beluisteren

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie