Eerste stukje songfestivalnummer Georgië is bekend

Tornike Georgie foto songfestival 2022

De Georgische omroep maakte eerder al bekend dat het lied van songfestivaldeelnemer Tornike Kopiani Take Me As I Am heet. Nu hebben ze een kijkje gegeven achter de schermen, waar Tornike nog hard bezig is met het perfectioneren van zijn nummer. Tornike zal namens Georgië gaan optreden op het Eurovisiesongfestival 2020 in Rotterdam. Beluister hieronder de eerste stukjes van het nummer!

Tornike Kipiani – Take Me As I Am, achter de schermen

Je hoort in meerdere delen van het televisiefragment de zanger zijn nummer zingen. Dit doet hij met zijn harde ‘rock-stem’, waar hij bekend mee is geworden. Je hoort onder andere de zanger in meerdere talen “I Love You” zingen. Zo hoor je het in het Engels, Italiaans, Spaans en Duits. Het lied is een mix van klassieke rock, elektro en dubstep. Je hoort ook goed het stukje tekst: ““Take me as I am”, gevolgd door “No, you don’t love me”, wat de titel verklaard. Als de video niet goed in laadt, dan kun je het fragment ook hier via Facebook bekijken.

https://www.facebook.com/1stchannel/videos/599926130854523/

Druk bezig in de studio

Tornike deelde vorige week al een update via Instagram, waar hij te zien was in een studio. Hij was druk bezig om zijn lied te perfectioneren. Wil je meer weten over deze artiest? Dat kan je lezen in ons uitgebreide artikel over Georgië Songfestival 2020!

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.