Vier namen in de race voor deelname ESF 2020. Krabbelt Shownieuws terug?

Beluister alle nummers van 2021 hier

Breaking: Het lijkt er sterk op dat Shownieuws fout zat:
Jeangu Macrooy is de Nederlandse inzending voor Songfestival 2020

Eerder meldde Shownieuws dat Jordan Roy de inzending namens Nederland deel gaat nemen aan het Songfestival dit jaar. Nu lijken ze daar iets op terug te komen. Entertainmentdeskundige Mark Labrand heeft namelijk vernomen dat er naast Jordan Roy nog drie artiesten in de race zijn. We bekijken de kanshebbers volgens de entertainmentdeskundige.

AVROTROS geeft geen reactie

Aan meerdere nieuwswebsites hebben de organiserende omroepen verteld dat ze geen reactie over de selectieprocedure naar buiten brengen. Ze doen dus geen uitspraak over het uitgelekte nieuws over Jordan Roy. Kortom: Al het nieuws dat je leest over de kandidaten is nog gebaseerd op geruchten en moet ook met een korrel zout genomen worden.

De kanshebbers volgens Shownieuws op een rij

Eerder maakte Timur in zijn radioshow al bekend dat hij zeker weet dat de inzending met een J begint. Shownieuws haakte hier op in door te melden dat Jordan Roy dé deelnemer voor Nederland gaat worden bij het ESF 2020 in Rotterdam. Nu zijn er volgens deskundige Labrand nog meer sterren in de race voor de Nederlandse selectie.

Kanshebber 1: Jordan Roy

De grootste kanshebber lijkt nog steeds Jordan Roy. Ook Shownieuws ziet het nog steeds gebeuren dat Jordan de artiest namens Nederland wordt. Wij geven – van de vier namen – Jordan ook de meeste kans.

Kanshebber 2: Davina Michelle

Weer wordt de naam van Davina genoemd. Ook al heeft ze eerder aangegeven dat ze geen interesse heeft in het Songefestival, omdat ze hier absoluut geen tijd voor heeft. Ze lijkt het inderdaad veel te druk te hebben voor het liedjesfestijn. Misschien volgend jaar?

Kanshebber 3: Shirma Rouse

Shirma Rouse is geen onbekende bij de Eurovisiesongfestival-fans. Ze was namelijk een van de achtergrondzangeressen bij de inzending van Anouk in 2013. Deze naam komt voor ons volledig uit de lucht vallen, maar we begrijpen dat de selectiecommissie deze naam kan overwegen.

Kanshebber 4: Thomas Berge

Thomas Berge is volgens Shownieuws de vierde kanshebber. De vraag over een eventuele songfestivaldeelname werd hem in 2010 al gesteld: “Ik vind het wel een enorm compliment en sta er zeker positief tegenover, dus wie weet…”. Wij geven hem niet heel veel kans voor een deelname en denken nog steeds dat het gewoon Jordan Roy gaat worden.

Wat denk jij?

Ook interessant
Super songfestival zaterdag 8 februari 2020
Super-Songfestival-Zaterdag met 9 nationale selecties op het programma