Tom Leeb zingt The Best in Me (Frankrijk op het Songfestival 2020)

Tom Leeb Frankrijk 2022 Songfestival

Tom Leeb is door veel fans omgedoopt tot songfestivalhunk. Hij zal op het Eurovisiesongfestival 2020 in Rotterdam het nummer The Best In Me gaan zingen. Eerder werd al bekend dat Tom Leeb de kandidaat is namens Frankrijk, nu is de titel van zijn lied bekend. Vanavond om 19:50 wordt het gehele nummer vrijgegeven.

Wie hebben er meegewerkt aan The Best in Me?

Het nummer is gecomponeerd door Thomas G: son en Peter Boström. De laatste persoon zou je misschien kunnen kennen vanwege het schrijven van het winnende Songfestivalnummer van Loreen, “Euphoria”.

“The Best in Me” is een meertalige Frans-Engelse powerballad. Net als bij de vorige interne selecties van Frankrijk in 2016 en 2017, zijn de verzen in het Frans, terwijl het couplet in het Engels is. En zoals bij elke klassieke Eurovisie-powerballad, heeft het nummer een belangrijk hoogtepunt tegen het einde.

Het nummer beluisteren

De eerste versie staat op Twitter. De officiële versie moet nog uitkomen.

Wie is Tom Leeb?

Tom Leeb is een singer-songwriter uit Parijs. Hij komt uit een opmerkelijke familie. Zijn vader is de bekende Franse cabaretier Michel Leeb en Tom’s zus Fanny is een bekende zangeres en bekend van onder andere The Voice 2013.

Tom is een man met veel talenten, zo heeft hij heeft gewerkt als zanger, acteur en ook als cabaretier. Hij bracht vijf jaar in New York door, waar hij theater, film, dans en zang studeerde. Meer kan je lezen in onze uitgebreide Tom Leeb biografie.

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie