Maastricht reserveert alvast 3000 hotelkamers

Eerder schreven we al over Giel Beelen.. hij leek er al zeker van: De bids en bidboeken zijn doorgestoken kaart. Maastricht gaat gewoon het Songfestival 2020 organiseren. Meer mensen zijn het hier wel met deze keuze eens. Argumenten zoals: “Het is al druk genoeg in de randstad” en “Maastricht is de meest Europese stad van Nederland” horen we veel terug. Maastricht heeft alvast 3000 hotelkamers gereserveerd. Weten zij iets wat wij niet weten? Of hoort het gewoon bij de voorbereiding?


Directeur van MECC

Rob van der Wiel, de directeur van het congrescentrum MECC, heeft aangegeven tegen 1Limburg.nl dat het vaker gebeurt dat het MECC een optie neemt op voldoende hotelkamers. Zo kunnen zij een evenement proberen binnen te halen. Deze kamers kunnen dan kosteloos worden geannuleerd als het bid van Maastricht op niets uitloopt. Het lijkt er dus op dat Maastricht geen voorkennis heeft en dat de bids dus geen doorgestoken kaart zijn.

Meerdere steden in de running

Naast Maastricht zijn er nog meer steden die in de race zijn om het songfestival 2020 in Nederland te organiseren. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Zwolle en Arnhem hebben aangegeven interesse te hebben in de organisatie.


Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie