Little Big zingt Uno voor het eerst live in Rusland

Little Big Rusland Eurovisie Songfestival 2021

De populaire Russische band Little Big zal op het Eurovisiesongfestival in 2020 – als het doorgaat – het nummer Uno zingen. Het nummer is inmiddels meer dan 12.5 miljoen keer bekeken op het Eurovision Song Contest Youtube-kanaal. Nog 10 miljoen views en ze hebben de eerste officiële video op hetzelfde kanaal ingehaald. Little Big doet het bij het publiek erg goed, maar bij de bookmakers is de band een paar plekken gedaald. De band heeft recent het nummer voor het eerst live gezongen bij de Russische talkshow Вечерний Ургант. Bekijk en beluister het optreden hieronder!

Little Big met Uno – LIVE

De talkshow-uitvoering volgde trouw de muziekvideo, tot aan de kostuums, choreografie, iconische kung-fu-danser en zelfs zeer vergelijkbare camerahoeken. Men denkt dat dit optreden ook in de buurt gaat komen van de staging die de band mee gaat nemen naar Rotterdam.

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.