Athena Manoukian brengt officiële ‘Chains On You’-videoclip uit (Armenië)

Armenie songfestival 2020

Athena is erg enthousiast over de release: “Ik ben erg blij om mijn muziekvideo aan iedereen te presenteren en ik hoop echt dat fans over de hele wereld het geweldig zullen vinden! We hadden slechts twee weken na Depi Evratesil om het nummer te vernieuwen en de muziekvideo, en na dagen en nachten van repetities en voorbereidingen ben ik erg enthousiast om het resultaat van ons werk te delen. Het is echt een plezier om samen te werken met zo’n professioneel team en geloof me, er komen nog veel meer verrassingen aan!”

Het nummer van Armenië beluisteren

Hieronder zie je de nieuwe videoclip en beluister je de officiële versie van het nummer.  Chains On You is geschreven door Athena en gecomponeerd door haar en DJ Paco, de vernieuwing/revamp van het nummer is gedaan door de Armeense singer-songwriter Artem Valter. Athena zal optreden op donderdag 14 mei in de 2e helft van de 2e halve finale in Rotterdam.

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie