Bulgarije stopt met promotietour van VICTORIA’s Tears Getting Sober

Victoria Bulgarije eurovisie

Normaal gesproken is de voorbereiding van het songfestival een leuke tijd. Veel artiesten en omroepen zijn dan volop bezig om hun artiesten te promoten. Artiesten treden overal op en elke pre-party is een kans om stemmen te winnen. Dit jaar is het anders. Bulgarije is per direct gestopt met alle promotie-evenementen rondom VICTORIA en haar inzending Tears Getting Sober. Dit maakte ze bekend op 15 maart 2020 in een Tweet.

De Tweet van Victoria

Victoria maakte dit nieuws in een Tweet bekend.

Vrij vertaald staat er:

“Met pijn in het hart moet ik bevestigen dat ik geen van de stops van mijn promotoertocht ga doen #Eurovision 2020 in Londen, Madrid en Amsterdam in maart en april. In tijden als deze moeten we verantwoordelijk zijn voor onze gezondheid en de mensen om ons heen en gedisciplineerd zijn …”

In een vervolg-Tweet stelt ze:

… Mijn team en ik zullen de tijd gebruiken tot ik in Rotterdam aankom om ons voor te bereiden en ons te concentreren op onze vocale en ensceneringen voor de wedstrijd. #Eurovision geeft mensen hoop sinds 1956 en het evenement is het hoogtepunt van het jaar voor veel mensen over de hele wereld. Ik kan niet wachten om …

Afsluitend

Tears Getting uit op het #Eurivision podium in Rotterdam in mei en om te zingen in Londen, Madrid en Amsterdam tijdens de eerste gelegenheid die ik heb. #StayHome#StaySafe

Tears Getting Sober

Het nummer doet het erg goed bij de bookmakers en staat – volgens de recente voorspellingen – op de eerste plek.

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie