Klusongelukje Jan Smit vlak voor halve finale loting Songfestival 2020

Jan Smit plaatste 21 uur geleden op Facebook het volgende bericht:

https://www.instagram.com/p/B7yk-BoAz2w/

Bij het bericht vraagt de presentator voor het songfestival 2020 zich af: “Weet niet of deze wond nog weg te werken valt vóór de loting van het Songfestival komende dinsdag… ? #JanDeBouwer”

Gemeente Edam/Volendam sloopt boomhut

Jan Smit bezeerde zich na het maken van een boomhut voor de kinderen in de wijk. Jan Smit geeft aan dat ze er thuis alles aan doen om de kinderen weg te halen van iPads en PlayStations. Hij heeft er – samen met meerdere mensen – hard aan gewerkt om een boomhut te maken voor de wijk. De gemeente Edam/Volendam vond dit niet zo geslaagd en heeft de gehele boomhut weer gesloopt. Jan Smit is hier niet echt heel blij laat hij in het filmpje weten.

https://www.instagram.com/p/B70hboxAmBF/

Halve finale loting

De halve finale loting kun je dinsdag 28 februari 2020 live volgen via de livestream van Eurovision of op televisie op NPO 1 vanaf 16:10. De livestream begint ietsjes eerder. Wie via NPO 1 kijkt kan genieten van het commentaar van niemand minder dan Cornald Maas. Meer informatie;

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie