Jordan Roy en April Darby in voorprogramma negen songfestivalshows

Tijdens alle negen publieksshows van het songfestival 2020 zullen Nederlandse talenten Jordan Roy en April Darby het voorprogramma verzorgen. Samen met acht dansers gaan ze het publiek goed opwarmen. Dit gaan ze doen met een medley van songfestivalhits. Jordan Roy werd eerst nog genoemd als kandidaat namens Nederland, voordat Jeangu Macrooy werd aangekondigd.

Jordan Roy

Eerder hebben we al een uitgebreide blog geschreven over Jordan Roy. Hieronder kun je een muziekfragment van hem beluisteren.

April Darby

April begon haar carrière in de showbizz met commercials en modellenwerk. Ze heeft ook belangrijke rollen gehad in succesvolle shows, zoals The Bodyguard, Aida in Concert en Sister Act. Daarnaast heeft ze meerdere keren in Ziggo Dome gestaan tijdens meerdere shows, waaronder Let’s Dance van Humberto Tan. In seizoen 10 van The Voice of Holland schopte zze het tot de liveshows, waar ze uitgeschakeld werd.

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.