Emma Heesters zou graag voor Nederland willen uitkomen op het Songfestival

Emma Heesters Songfesitval 2022

Emma Heesters heeft recent in een interview met het AD aangegeven dat ze uitkomen namens Nederland op het Songfestival wel echt heel leuk lijkt. De 24-jarige zangeres timmert de afgelopen jaren hard aan de weg. Zo heeft de Nederlandse zangeres op YouTube al bijna 2.5 miljoen abonnees. Bij het grote publiek brak ze door in het programma De Beste Zangers en scoorde ze een hit samen met Rolf Sanchez (Pa Olvidarte). Twee weken geleden kwam haar nieuwste nummer Waar Ga Je Heen uit.

Jeangu in 2021, Emma Heesters in 2022?

In 2021 heeft de organisatie besloten om Jeangu, de artiest van 2020, door te schuiven. In 2022 zal er naar alle waarschijnlijkheid (99,99% zeker) gewoon weer intern gekozen worden. Er gingen geluiden op voor Davina Michelle, maar het lijkt dat Emma Heesters, met haar prachtige stem en internationale bekendheid, misschien ook wel in aanmerking kan komen om Nederland te vertegenwoordigen.

Emma tegen het AD

,,Mij lijkt het echt heel leuk om daar ooit aan mee te doen. Ik vind die shows altijd zo mooi in elkaar gezet.” (Jeangu zal in 2021 Nederland vertegenwoordigen) ,,Dan kan ik nog even aan mezelf werken, dan sta ik wat steviger op het podium. Met meer ervaring, alleen maar goed.” Quotes uit dit artikel

Emma zong in Beste Zangers Songfestival Net Als Toen

Tijdens de speciale Songfestivaleditie van Beste Zangers zong Emma Heesters. Hiermee won Corry Brokken in 1967 het liedjesfestijn. Hieronder zie je de twee versies, de eerste van Corry Brokken zelf, de tweede versie van Emma Heesters.

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.