Conchita Würst vraagt Eva Jinek om samen het ESF 2020 te presenteren

Op 2 augustus 2019 zat Conchita Würst aan tafel in de talkshow van Eva Jinek. De oud-songfestivalwinnaar zat er eigenlijk om te praten over Pride Amsterdam. Aan het einde van de talkshow kon Conchita het niet laten om aan Eva te vragen of zij samen met Conchita Würst het Songfestival 2020 wilde presenteren. Dit is natuurlijk een grap van de oud-songfestivalwinnaar, omdat de organisatie gaat kiezen voor presentatoren en presentatrices met een Nederlandse achtergrond. Eva schrok wel een beetje van de vraag.


Reactie van Eva

Eva schrok in eerste instantie van de vraag, maar uiteindelijk gaf ze aan: “Oh my god, all we can do is pray”. Daarna voegde ze er nog aan toe: “Yes of course, I would love to do it with you too.”Je kan het fragment bekijken in de onderstaande Tweet, verzonden door het programma Jinek.


Wie gaat het programma wel presenteren?

Er is nog niets bekend over de presentatie van het Songfestival 2020 dat in Maastricht of Rotterdam gehouden wordt. Wij verwachten zelf dat natuurlijk Cornald Maas en Jan Smit een prominente rol gaan spelen als commentatoren of presentatoren. Daarnaast zal de huidige songfestivalwinnaar Duncan Laurence meerdere optredens gaan geven op het festival. Er zijn voor de presentatie meerdere namen genoemd, maar er is nog geen officieel nieuws over dit punt te melden. Half augustus maakt de organisatie bekend waar het songfestival 2020 gehouden wordt.


Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie