Als Duncan mag kiezen zijn dit deelnemers van het Songfestival 2020

Naast de discussie over welke stad het evenement moet organiseren, wie het moet presenteren en hoe duur de kaartjes gaan worden, moet er ook worden nagedacht over wie het gaat deelnemen namens Nederland. Duncan Laurence heeft in een interview aangegeven dat hij het liefst weer jong talent – met het juiste liedje – naar het festival ziet gaan namens ons land. Volgens Duncan: “Dat zou te gek zijn, dat daar weer jong talent heen gestuurd wordt”.


Duncan verklapt in radioshow Gerard Ekdom zijn ideale kandidaten

Duncan gaf tijdens de radioshow van Gerard Ekdom aan dat hij zangeressen Davina Michelle of Naaz erg geschikt vindt. Eerder schreven wij al dat Barry Paf in Davina Michelle de ideale kandidaat ziet. Hij is zelfs een petitie gestart om Davina naar voren te schuiven als kandidaat. Naaz is voor veel mensen een grote onbekende. Naaz Mohammad, kortweg Naaz, is een Nederlandse singer-songwriter uit Gorinchem. Ze is geboren op 8 juni 1998. Beluister hieronder een van haar hits


Duncan zingt liever niet in het Nederlands

Duncan geeft in de radioshow van Barry Paf op 100%NL aan dat hij zeker geen plannen heeft om te zingen in Nederland. Zijn antwoord: “Nee. Ik ga nooit Nederlands zingen, daar ben ik echt heel duidelijk in. Dat zou echt een heel gekke stap zijn, zeker nu ik zoveel mensen in Europa kan bereiken. Die snappen natuurlijk helemaal niets van Nederlands. Ik houd het lekker bij Engels”. Wel hoopt hij snel een keer samen te werken met zijn mentor Ilse de Lange. Hij droomt er al van om samen met haar muziek te maken of zelfs een duet te zingen.


Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.