Voorrondes in Noorwegen en Litouwen op 25 januari 2020 (live stream)

Vanavond kun je live de voorrondes volgen van de nationale selecties van Noorwegen en Litouwen. Wij zullen je natuurlijk via onze blog op de hoogte houden van alle nationale resultaten! Vorige week waren er veel boeiende voorrondes. Zo won Alexander Rein in Noorwegen een halve finale en zong Monique in Litouwen de sterren van de hemel. Vanavond kun je genieten van twee shows.

Melodi Grand Prix 2020 in Noorwegen

Vanavond staat de derde halve finale van Noorwegen op het programma van MGP 2020 in Noorwegen. Dit liedjesfestijn viert dit jaar zijn 60ste verjaardag. Ter gelegenheid van deze mijlpijn wordt er weer eens gebruik gemaakt van het concept met de halve finales. Vanavond treden er weer eens vier acts op: Thomas Løseth met Erika Norwich, Alexandru, Sie Gubba en Kristin Husøy. Na een aantal duels zal er één artiest doorgaan naar de finaleshow. Zij voegen zich bij de andere halve finale winnaars en vijf deelnemers die door de organisatie al eerder zijn geselecteerd. Bij de laatste groep hoort ook Akuvi, die met haar nummer bij de bookmakers favoriet is. De show wordt via NRK live uitgezonden, vanaf 19:50 via deze link. Je kan de aflevering wereldwijd meekijken!

De acts die tegen elkaar strijden in Noorwegen:

Alexandru “Pink Jacket”

Kristin Husøy “Pray for Me”

Sie Gubba “Kjære du”

Thomas Løseth & Erika Norwich “Vertigo”

https://www.youtube.com/watch?v=oLjEbCt9NqM

Litouwen Eurovizijos atranka 2020

In Litouwen is het ook nog steeds zeer spannend. Vroeger werd er gekozen om de selectie uit te smeren over 10 weken met enorm veel aflevering op televisie. Tegenwoordig wordt er in Litouwen binnen zes weken een inzending bekendgemaakt voor het land. De volledige show heet: Pabandom iš naujo! Nacionalinė Eurovizijos Atranka 2020. Je kan de uitzending live volgen via deze link.

Je kan de aflevering wereldwijd bekijken vanaf 20:00 – 22:10.

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie