Unieke kans: De weg naar de winst (songfestival docu)

Hoe Nederland na 44 jaar het Songfestival won

Bekijk in het bijzijn van verschillende Songfestival-deelnemers als eerste de Songfestivaldocumentaire De weg naar de winst. Hierin onderzoekt Cornald Maas – sinds jaar en dag commentator, kenner en liefhebber van het Songfestival – hoe het Nederland na 44 jaar eindelijk weer lukte om het Eurovisie Songfestival te winnen.

Ruud Baan - Outdoor Portraits
Ruud Baan – Outdoor Portraits

Hij haalt herinneringen op, toont uniek en soms ook hilarisch archiefmateriaal, komt met persoonlijke observaties en spreekt met Nederlandse deelnemers die het verschil maakten in de Nederlandse Songfestivalhistorie: Duncan Laurence, Ilse DeLange, Ruth Jacott, Edsilia Rombley en Teach-In zangeres Getty Kaspers. Naast de voorvertoning van de documentaire wordt Cornald geïnterviewd door Paul de Leeuw, die deze feestelijke middag ook zal presenteren.

De voorvertoning vindt plaats op 13 april om 16:00 uur, kaarten zijn €12,50 per stuk. Meer informatie via https://delamar.nl/voorstellingen/de-weg-naar-de-winst/

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie