Opening Songfestival 2020 in Cruise Terminal Rotterdam

Ondanks dat het coronavirus wellicht roet in het eten lijkt te gooien voor het songfestival in Rotterdam, is de organisatie nog steeds bezig met het plannen van een onvergetelijk feest. Recent is bekendgemaakt dat de opening van het liedjesfestijn gehouden wordt in Cruise Terminal Rotterdam. De organisatie legt op 10 mei 2020 een circulaire loper uit voor alle artiesten en delegaties. Het evenement zal een duurzaam tintje krijgen. Het is een songfestivaltraditie om iedereen welkom te heten tijdens het Red Carpet Event.

Een bijzondere draai aan het event

Volgens de organisatie in dit bericht: “De 41 deelnemers, hun delegaties, de gasten van Rotterdam, de EBU en NPO/NOS/AVROTROS worden ontvangen op een gouden loper. De gouden kleur staat in Rotterdam symbool voor de waarde van afval, want in een circulaire wereld is afval goud waard. Het materiaal van de loper bestaat grotendeels uit recyclebaar tapijt.”

Reactie Cruise Terminal Rotterdam

In hetzelfde bericht van Songfestival.nl geeft Cruise Terminal Rotterdam ook een reactie: ““Het is een prachtige plek met een uniek uitzicht en er zijn veel bijzondere verhalen aan verbonden. Natuurlijk een aankomstplek voor internationale bezoekers van de stad en daarnaast worden er al jarenlang legendarische evenementen georganiseerd. We gaan er een spetterende opening van maken, die onze mooie stad eer aandoet”, vertelt Jelmar van der Wel namens de Cruise Terminal Rotterdam.”

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie