Tone Damli – Hurts Sometimes MGP 2020 Noorwegen uitgebracht

Na vijf lange weken weten we eindelijk welke artiesten met welke nummers op gaan treden tijdens Melodi Grand Prix 2020 in Noorwegen. De finaleshow gaat een waar spektakel worden. Het niveau ligt in de Songfestival-voorrondes in Noorwegen ongekend hoog. Vandaag heeft Tone Damli haar nummer Hurts Sometimes bekendgemaakt, waardoor we nu alle nummers kennen. Maarten (vaste columnist) denkt het wel te weten. Volgens hem gaat Ulrikke Brandstorp met Attention winnen. Hieronder kun je het nummer van Tone Damli – Hurts Sometimes beluisteren.

Beluister het nummer

Teksten en muziek: Helge Moen, Jim Bergsted, Jethro Fox en Tone Damli

Wie is Tone Damli?

Tone is geen onbekende in de wereld van MGP 2020 en het songfestival. Ze werd in 2009 namelijk tweede in de finale met haar nummer Butterflies. Ze werd verslagen in de finale door Fairytale van Alexander Rybak, nog steeds een favoriet nummer van songfestivalliefhebbers. Ook heeft Tone deelgenomen aan de Zweedse versie songfestivalvoorrondes; Melodifestival 2013. Daar zong ze Hello Goodbye, samen met Erik Segerstedt. Dit nummer werd geschreven door Måns Zelmerlöw en kwam ver in de show, maar won uiteindelijk niet.

Tone over haar deelname aan MGP 2020

Tone Damli meldt over haar deelname het volgende, vrij vertaald:

“Allereerst is het zo fantastisch dat mensen het fijn vinden dat ik terug ben. Ik weet niet waarom het zo lang duurde.. Het was gewoon niet het juiste moment en ik heb niet het juiste nummer gehad, denk ik … Maar nu, 11 jaar later, voel ik me super klaar. ”

Over haar nummer zegt ze: “Het nummer is mid-tempo, maar het is een behoorlijk groot nummer en het gaat over liefde. De harde liefde. ‘

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie