Songfestival 2021 gehouden op 18, 20 en 22 mei

Songfestival 2021 data

We kunnen weer beginnen met aftellen! Het Eurovisiesongfestival 2021 in eigen land zal plaatsvinden in de derde week van mei 2021. De eerste halve finale is op dinsdag 18 mei, de tweede halve finale wordt gehouden op 20 mei en de grote finale, waar ook Jeangu Macrooy op zal treden, is op 22 mei 2021.

Reactie Sietse Bakker

“De muziek, de artiesten, de fans, de wedstrijd en het verbindende internationale karakter — die combinatie maakt het Eurovisie Songfestival zo bijzonder. We hebben nu een jaar de tijd om met de betrokken partijen alle scenario’s in detail uit te werken en het hoe dan ook mogelijk te gaan maken, ongeacht de omstandigheden en desnoods met aanpassingen. De ambitie is alvast onverminderd hoog!”, aldus Executive Producer Event van het Songfestival.nl in Nederland! Quote via Songfestival.nl

Decor gaat mee

De organisatie heeft nog een hoop te doen, maar gelukkig hebben ze hier bijna een heel jaar de tijd voor. Het decor van 2020 gaat in ieder geval mee naar de editie van 2021. Daarnaast horen we ongetwijfeld de komende maanden steeds meer over het échte 65e Eurovisiesongfestival in Rotterdam. Het aftellen is weer begonnen!

Artiesten songfestival 2021

Er zijn al veel artiesten van 2020 doorgeschoven naar volgend jaar. In de categorie bevestigde artiesten songfestival 2021 kun je uitgebreide biografieën per artiest of band lezen. Ook Jeangu Macrooy hoort bij deze artiesten! Hij zal Nederland vertegenwoordigen in 2021 op het Songfestival.

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.