Sandro zingt Running op ESF 2020. Beluister nummer Cyprus!

Sandro Cyrptus Eurovision

Sandro werd eerder al gekozen als artiest namens Cyprus op het Songfestival 2020. Ook de titel van zijn nummer was al eerder bekend. Eigenlijk ontbrak alleen nog het nummer zelf. Vandaag is het nummer eindelijk uitgekomen. De Cypriotische publieke omroep heeft de officiële videoclip voor het Eurovision 2020-nummer van Sandro in première gebracht. ‘Running’ is geschreven door Alfie Arcuri, Sebastian Metzner Rickards, Octavian, Sandro en Teo DK.

Sandro – Running (Cyprus 2020 Songfestival)

Het lied vertelt over de strijd tegen tegenspoed en de stormen die we moeten doorstaan ​​in het leven. Sandro zal optreden in de tweede helft van de eerste halve finale op 12 mei in Rotterdam. Als kunstenaar is de filosofie van Sandro dat muziek authentiek, waarheidsgetrouw en met een doel de harten van mensen moet bereiken. Dit wordt natuurlijk weerspiegeld in het gevoel van hardlopen : het is een donker verhaal dat de strijd tegen tegenslagen en de stormen die we moeten doorstaan ​​in het leven laat zien.

Beluister Running

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie