RTL Boulevard wil Chantal Janzen als presentatrice songfestival 2020

Sinds het moment dat Duncan favoriet was voor de eindzege van het Songfestival 2019, is de geruchtenmolen al op gang. De volgende vragen kom je dan ook vaak tegen in het nieuws: Wie moeten het songfestival presenteren, wie moet er deelnemen namens Nederland en welke stad moet het festival organiseren? De kenners van RTL Boulevard weten het wel: Chantal Janzen is de meest geschikte kandidaat.


Chantal Janzen als droompresentatrice

Aran Bade en Rick Brandsteder zien in Chantal Janzen dé gedroomde kandidaat om een presentatierol op zich te nemen. Volgens Bade: Chantal Janzen heeft heel veel humor. Het is wel moeilijk humor in Europa, want niet elk land snapt het en vindt het ook grappig. Maar Chantal Janzen en zeker de commerciëlen zouden er prima een rol in kunnen spelen.”

Een kleine kans

Chantal Janzen heeft een contract bij RTL. In 2018 heeft ze haar contract bij de commerciële zender nog verlengd. Ze werkt al sinds 2011 voor de zender. Hoe lang ze in 2018 heeft bijgetekend is niet bekend. Naar verwachting gaat het om minstens twee jaar. Veel mensen zijn fan van Chantal. Haar humor, nuchtere kijk op zaken en het feit dat ze mensen in hun waarde laat, zien velen als topkwaliteiten van de presentatrice. Ze wordt ook door veel songfestivalfans genoemd als potentiële presentatrice. De kans is echter wel klein dat ze een rol zal gaan vervullen tijdens het songfestival 2020. Ze werkt namelijk niet voor een van de organiserende omroepen. De NPO en AVROTROS zullen naar alle waarschijnlijkheid eerst naar hun eigen medewerkers kijken, voordat een commerciële aan de beurt is.

Uitgelichte afbeelding: Persfoto Chantal komt werken RTL XL 


Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie