Nieuwe partner Eurovisie Songfestival aangekondigd; KPN official partner

KPN partner Songfestival

ICT-diensten en telecomprovider KPN is vandaag aangekondigd als officiële partner van het Eurovisiesongfestival in 2020. Het bedrijf zal zijn diensten ook leveren in- en rondom Rotterdam Ahoy.

Reacties KPN en organisatie

KPN heeft het volgende laten weten over dit nieuws

“We zetten ons in als partner van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam Ahoy en samen met de Nederlandse Publieke Omroep en de EBU zullen we er een geweldig evenement van maken”, zegt Mark Versteegen, directeur sponsoring van KPN. “Met ‘het netwerk van Nederland’ zorgen we voor de juiste glasvezel-, mobiele en wifi-verbindingen voor en tijdens een van de grootste Europese media-evenementen ooit georganiseerd in Nederland. Rotterdam en de rest van heel Nederland zullen in de ban zijn van het Eurovisie Songfestival in mei en samen met veel van onze medewerkers zullen we een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van de organisatie met ons betrouwbare netwerk. ”

KPN, bron: https://songfestival.nl/nieuws/kpn-internationale-partner-eurovisie-songfestival-2020

Jon Ola Sand

De – nu nog executive supervisor van het Songfestival – heeft het volgende laten weten:

“We zijn verheugd om de Nederlandse telecommarktleider KPN te verwelkomen als een internationale official partner van het Eurovisie Songfestival 2020. De vitale infrastructuurondersteuning van KPN zal van onschatbare waarde blijken te zijn om het publiek over de hele wereld te laten genieten van het evenement en hun internetdiensten zullen de duizenden afgevaardigden, artiesten en journalisten in Rotterdam in staat stellen om wereldwijd verbonden te blijven op ’s werelds grootste live muziekevenement, “zegt Jon Ola Sand, Executive Supervisor van het Eurovisie Songfestival bij de European Broadcasting Union (EBU).

Songfestival organisatie, bron: https://songfestival.nl/nieuws/kpn-internationale-partner-eurovisie-songfestival-2020

Corendon al eerder toegevoegd aan rijtje partners

Eerder werd vlieg- tour- en reismaatschappij Corendon al toegevoegd als partner van het Eurovisiesongfestival 2020. Zij gaan leuke winacties houden en dopen zelfs een heus vliegtuig om tot Songfestivalvliegtuig

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie