Madonna niet naar songfestival 2020 in Nederland, complimenten voor Duncan

In een interview met het Parool heeft Madonna aangegeven dat ze niet op zal treden tijdens het songfestival 2020 dat in Nederland wordt gehouden. Ze voegde daar ook de woorden: “You don’t need any more trouble in Amsterdam.”, aan toe. De organisatie weet in ieder geval dat zij geen uitnodiging hoeven te sturen naar Madonna. Deze is overigens ook niet verstuurd naar de zangeres.


Voor het gemak gaat Madonna er wel vanuit dat het songfestival georganiseerd wordt in Amsterdam. Dit lijkt voor veel niet-Nederlandse songfestivalfans de meest voor de hand liggende keuze. Toch zijn er meer steden die uitermate geschikt zijn om het liedjesfestijn te organiseren. De organisatie maakt begin juli bekend welke stad de organisatie op zich gaat nemen.

Complimenten voor Duncan

In het interview geeft ze ook meerdere complimenten aan onze Duncan Laurence. Zo vindt ze dat de zanger een goede stem heeft en dat hij ook erg cute (schattig, red.) is. Hier heeft Duncan via Twitter op gereageerd: “Ik vraag me af of ik vanochtend wel wakker ben geworden omdat mensen me berichtjes sturen dat Madonna zegt dat ik ‘cute’ ben en een goede stem heb”.


Optreden Madonna controversieel

Het optreden van superster Madonna in Tel Aviv was behoorlijk controversieel. Veel mensen vonden het optreden valt en vonden het een wanvertoning. Madonna heeft juist aangegeven dat ze erg trots was op het optreden. Op haar eigen YouTubekanaal heeft ze wel een bewerkte versie van het optreden gedeeld. Deze is minder vals. Daarnaast droegen dansers tijdens het optreden zowel Palestijnse als Israëlische vlaggen op de rug. Hiermee wilde Madonna een statement maken, namelijk vrede tussen Israël en Palestina.

Bronnen

  1. https://www.parool.nl/kunst-media/madonna-juist-heel-tevreden-over-optreden-op-songfestival~b8b318aa/
  2. https://www.rtlboulevard.nl/entertainment/music/artikel/4747006/duncan-kan-compliment-madonna-niet-gelovenFoto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.