Koning Willem-Alexander: “Douze points voor Rotterdam!”

Tijdens de traditionele nieuwjaarsontvangst op het Koninklijke Paleis Amsterdam, heeft Koning Willem-Alexander vertrouwen in het ESF 2020 uitgesproken. Hij meldde dat hij er alle vertrouwen in heeft dat Rotterdam een groot succes van de organisatie van het Eurovisiesongfestival 2020 gaat maken.

Willem-Alexander benoemt Songfestival 2020

“In eigen land zal 2020 waarschijnlijk geen saai jaar worden. En dan druk ik me heel voorzichtig uit…”, zei Willem-Alexander in zijn toespraak. Hij noemde daarbij onder meer het Eurovisiesongfestival dat dit jaar in Ahoy Rotterdam wordt georganiseerd.

Willem-Alexander: “Er wordt keihard gewerkt en ik weet zeker dat het een prachtig resultaat gaat opleveren. Douze points voor Rotterdam! Iedereen die erbij betrokken is: heel veel succes.”

Citaten afkomstig uit artikel door RTL Nieuws: https://www.rtlnieuws.nl/entertainment/artikel/4986091/koning-heeft-vertrouwen-organisatie-eurovisiesongfestival

De Koning richt zich ook op sporters in Nederland

Dat onze koning een groot sportliefhebber is, is bij veel mensen bekend. Tijdens zijn speech benoemde hij ook de Olympische Spelen en het EK Voetbal. De koning zei hier het volgende over: “Met de Olympische Spelen en het EK Voetbal wordt het een zinderend sportjaar. Ik ben vast niet de enige die daarnaar uitkijkt.”

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie