Hooverphonic maakt op 17 februari lied bekend, België ESF2020

Hooverphonic België Songfestival 2021

Hooverphonic werd in oktober 2019 al aangekondigd als bevestigde artiesten voor België. Daarna was het eigenlijk een tijd stil rond de inzending van de Belgen aan het Songfestival. Tot gisteren. Op het officiële Twitterkanaal van Eurovison werd bekendgemaakt dat de band op 17 februari hun songfestivalnummer gaan uitbrengen. Hooverphonic is een grote naam in de muziekwereld en fans zijn dan ook erg benieuwd met wat voor soort nummer zij gaan komen.

De aankondiging

Het trio van Alex Callier, Raymond Geerts en Luka Cruysberghs laat verder zelf niets los. De aankondiging werd dan ook alleen verspreid via de officiële sociale media-kanalen van Eurovison.

Veel nog niet bekend

Op maandag 17 februari 2020 wordt zowel het liedje als videoclip gepresenteerd. VRT, Hooverphonic en label Universal zullen het nummer presenteren. Daarnaast weten we erg weinig over het nummer. We weten alleen dat Alex Callier zelf aan het nummer mee heeft geschreven en dat de typische sound van de band natuurlijk niet zal ontbreken in het nummer.

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie