De winnaars van het Eurovisiesongfestival in een video

Vaak zijn de officiële videokanalen op YouTube van bedrijven slecht, stoffig en saai. Bij Eurovision is dat zeker niet het geval. Op het YouTube-kanaal Eurovision Song Contest komen hele gave en interessante filmpjes voorbij. Het kanaal heeft niet voor niets meer dan 3 (!!) miljoen abonnees! In het laatste filmpje kun je alles zien over de winnaars van het songfestival. Een andere recente video gaat over alle ESF deelnemers die op de tweede plek zijn geëindigd.

De video bekijken – Alles winnaars

In de video neemt Eurovison je mee door de geschiedenis van het festival. Van de eerste winnaar ooit, de keer dat er meerdere landen wonnen en de keer dat Duncan won. Een absolute aanrader! Hieronder kun je de video bekijken

De video bekijken – De niet-zo-felbegeerde tweede plek

Hieronder zie je de video die gaat over artiesten die op plek 2 geëindigd zijn. Natuurlijk zien we Waylon en Ilse de Lange ook voorbij komen, die naar onze mening gewoon op de eerste plek hadden moeten eindigen! Er zitten sowieso een aantal pareltjes tussen de tweede plekken. Wat denk je alleen al van vorig jaar toen Mahmood met Soldi op een verdiende tweede plek eindigde? Bekijk hieronder de video die over dit onderwerp is gemaakt.

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie