Anna Nooshin vindt songfestival presenteren het “allerengste”

Coen en Sander belden Anna Nooshin in hun radioshow op Radio538. In eerste instantie werd er gepraat over haar rol in de nieuwe film Men in Black: International. Volgens Anna: “Het is echt een piepklein rolletje, je ziet me 2 seconden, maar wel in een goede scène”. Daarna werd haar gevraagd of ze al haar dromen heeft waargemaakt. Nee, melde ze in De Coen en Sander Show. Ze wil dolgraag het songfestival presenteren. “Dat lijkt me het allerengste op de wereld, maar wel echt fantastisch om te doen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

Waar is Anna Nooshin bang voor?

“Weet je wat ik laatst dacht, dat vond ik ook dus ook een hele ambitieuze gedachte; hoe fantastisch als ik nu al ga dromen en hopen dat je zo’n songfestival mag meepresenteren. Dat lijkt me dus ook het allerengste op de wereld, maar wel echt fantastisch om te doen. Sander ziet Anna Nooshin dit wel doen, omdat hij denkt dat ze goed is in Engels. Anna Nooshin beaamt dat. “Engels red ik me wel”. Zoveel mensen die kijken lijkt haar het allerengste op dit moment voor haar carrière. Sander grapt dat het wellicht enger is om mee te doen met het songfestival. Anna geeft als reactie dat ze misschien wel goed kan zingen met autotune, net als Madonna.

Coen vat het geheel nog eens samen en vraagt: “Stel AVROTROS belt je op, Anna, dan zeg je in ieder geval geen nee? Jij staat ook open voor het presenteren van het Eurovisiesongfestival. “Het antwoord van Anna: “Jongen, ik zou al moet ik daar de punten ofzo voor lezen, dat lijkt me geweldig. Daar sta ik heel erg voor open”

Beluister het gehele fragment hier 

Foute berichtgeving in de media

Diverse media berichtten dat Anna Nooshin dit ook in RTL Boulevard op 18 juni heeft gezegd. Dit is niet waar. Het Songfestival en speculatie over de presentatie en deelnemers komen wel uitgebreid aan bod. Echter gaat het niet over Anna Nooshin. Later in de show zit wel een kort fragment over de Man in Black: International film, maar niet over het Eurovisie songfestival 2020.

Kritiek

Op twee grote mediawebsites wordt al direct kritiek geuit op Anna Nooshin. Zo zou ze doen aan schaamteloze zelfpromotie, is ze totaal ongeschikt en heeft ze haar eerste grote presentatieklus (finale Hollands next top model) volledig verpest. De kritiek is wat ons betreft overbodig. Ze beantwoorde de vraag over wat ze echt eng vond. Daarna vroeg Coen of ze nee zou zeggen tegen de presentatieklus. Natuurlijk zeg je geen nee tegen zo’n grote klus!

Wat vind jij? Schaamteloze zelfpromotie of valt het allemaal wel mee?Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie