Win gratis kaartjes Songfestival 2020 bij Corendon!

Corendon Winactie Songfestival 2020 ESF
Afbeelding: Corendon

Beluister alle nummers van 2021 hier

Corendon is een officiële partner van het Eurovisiesongfestival. Het bedrijf is trots dat ze bij dit grote muziekspektakel een bijdrage mogen leveren aan het verbinden van miljoenen mensen door middel van muziek. Dit willen zij graag met jou delen! Samen met jou willen ze van het Songfestival 2020 in Nederland een nóg groter feest maken. Ze zijn een hele leuke winactie gestart. Je kan gratis tickets winnen voor het songfestival. Zélfs tickets voor de finale op 16 mei!

Meedoen met de winactie?

Moet je van de EBU nog een heel Eurovisie-volkslied zingen om kans te maken op kaarten, is het bij Corendon een heel stuk eenvoudiger. Je moet je alleen maar inschrijven op de officiële website! Dat kan via deze link.

Wat kun je winnen?

Volgens de website:

“Je maakt na inschrijving ook kans op tickets voor de Eurovisie Weken en halve finalerondes in mei 2020. Er zijn maar liefst 10 gratis kaarten beschikbaar voor een dagje Songfestival met de eerste juryshow op 11 mei én 10 kaarten voor de tweede juryshow op 13 mei. De eerste winnaars worden op 26 februari op Facebook en Instagram bekendgemaakt.”

Corendon volgen op sociale media

Heb je jezelf ingeschreven? Dan is het wellicht handig om het bedrijf te volgen via sociale media. Ze maken de uitslag namelijk bekend via hun Facebook en Instagram.

Ook interessant
Kroatie Songfestival 2021
Tsjechië Songfestival 2021: Benny Cristo, nummer en biografie