Victor Crone en Hanna Ferm naar de finale in Zweden

De laatste halve finale van de nationale selectie van Zweden voor het Eurovisiesongfestival 2020 zit er op. In de vierde finale van Melodifestivalen waren Victor Crone en Hanna Ferm de gelukkigen. Zij mogen nog dromen van een ticket naar Rotterdam. Gisteravond streden de laatste 7 deelnemende acts om een van de twee plekken in de finale. Beluister hieronder de nummers die door zijn naar de finale waar Zweden hun songfestivalinzending kiest.

De vierde finale

Malmö Arena, de thuisbasis van Eurovision 2013, organiseerde de vierde halve finale van de Zweedse Eurovisie-selectie Melodifestivalen 2020 met gastheren Lina Hedlund, Linnea Henriksson en David Sundin. Nadat de lijnen waren gesloten, kondigden ze aan welke 2 acts doorgaan naar de finale van Melodifestivalen 2020 in Stockholm: Hanna Ferm en Victor Crone! Dit kondigen ze mooi via Instagram aan:

https://www.instagram.com/p/B84nokEpUT2/

Hanna Ferm – Brave

Hanna nam al deel aan het Melodifestivalen van vorig jaar in een duet met Liamoo. Ze bereikten ook de finale waar ze 3e werden.

Victor Crone – Troubled Waters

Victor Crone vertegenwoordigde Estland vorig jaar in Tel Aviv met het nummer Storm.

Twee andere acts maken nog een kans

De presentatoren kondigden ook aan welke 2 nummers een tweede kans krijgen in de Andra Chansen- ronde, die aanstaande zaterdag 29 februari in Eskilstuna wordt gehouden. Zij zijn:

Frida Öhrn – We Are One

Ellen Benediktson & Simon Peyron – Surface

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie