Op 30 januari brengt Blas Cantó zijn lied uit, inzending Spanje ESF2020

Blas Canto Spanje 2021

Op 30 januari 2020 gaat het lied van Blas Cantó in première. Eerder werd al bekend dat het nummer Universo heet. Naast het nummer brengt de Spaanse artiest voor het Songfestival 2020 ook de officiële videoclip uit van het nummer. Vanaf 31 januari kun je het nummer bekijken en beluisteren op meerdere platformen, zoals Spotify en YouTube. De officiële premier van het lied van Spanje ESF 2020 wordt op rtve.es uitgegeven, maar zal daarna ook te zien/horen zijn op het officiële YouTube-kanaal van Blas Canto zelf en op de officiële website van RTVE.

Blas Cantó schrijft lied zelf

Het lied Universo van Blas Canto is door hemzelf gecomponeerd. Hij is zelf erg tevreden over de uitkomst. Het liedje bevat alle emoties die hij er in wilde stoppen en beschrijft voor een deel ook zijn eigen emoties. Universo wordt beschreven als een lied dat een gevoelige snaar bij de luisteraar zal raken. Blas zegt zelf over zijn inzending (vrij vertaald)

Universo weerspiegelt een wereld die erg lijkt op de mijne, het publiek zal mijn evolutie met het nummer kunnen zien. Het nummer is een achtbaan van emoties.

Blas Canto 2020
Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.