Magnus Bokn door naar finale MGP 2020 in Noorwegen

Gisteravond vond de vierde regionale halve finale van de Melodi Grand Prix 2020 plaats in Noorwegen. Vier artiesten namen het tegen elkaar op in de regio West-Noorwegen. Nadat alle duels en optredens erop zaten, werd Magnus Bokn als winnaar uitgeroepen. Hij zal met zijn nummer Over The Sea proberen een ticket naar Rotterdam te bemachtigen. Eerst moet hij nog strijden in de nationale songfestival-finale in Noorwegen. Deze vindt plaats op 15 februari in Trondheim.

Beluister Magnus Bokn – Over The Sea

Halve finale 4: Melodi Grand Prix 2020

Melodi Grand Prix hield zijn vierde regionale halve finale, dit keer met artiesten uit West-Noorwegen. Het Noorse publiek, dat stemde via de website van de omroep, nrk.no, bepaalde welke van de volgende artiesten een plek kregen in de finale:

Melodi Grand Prix 2020

Duel 1

  • Magnus Bokn – Over The Sea (winnaar)
  • Oda Loves You – Love Who We Love

Duel 2

  • Nordic Tenors – In A Special Place (winnaar)
  • Hege Bjerk – Pang

“Gold Duel”

  • Magnus Bokn – Over The Sea (winnaar)
  • Nordic Tenors – In A Special Place

Interval act door Ulrikke – Attention

Ulrikke - attention

Naast de regionale selecties zijn er al 5 artiesten geselecteerd door de selectiecommissie. Deze artiesten zijn direct door naar de grote finale. Zij laten wel van zich horen tijdens de regionale wedstrijden als intervalact. Deze keer was het de beurt aan Ulrikke, die optrad met haar nummer Attention.

https://www.youtube.com/watch?v=X_NesS0HwTE
Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie