Jennie Lena doet geheimzinnig over Songfestival deelname 2020

“Ik werd net gebeld door RTL-Boulevard met de vraag of ík toevallig degene ben die meedoet met het Songfestival dit jaar. (Er is namelijk vandaag bekend geworden dat de beginletter van de naam van degene die meedoet, de ‘J’ is) ?#esf #songfestival #wieowie” plaatste artieste Jennie Lena op haar eigen Facebookpagina. Ze ontkent het nieuws overigens niet. Op haar Facebookpagina word erg enthousiast gereageerd door haar volgers.  

Wie is Jennie Lena?

Jennie Lena is de artiestennaam van Jennie Willemstijn. Ze is een Nederlandse zangeres met veel ervaring. Ze volgde de theateropleiding en won in 2007 de Talent Night Rotterdam. Ook zong ze bij Anouk en bij de hiphop-reggaeformatie Postman. Ze schreef ook nummers voor andere artiesten, maar uiteindelijk koos ze voor een carrière als soloartiest. Haar eerste album Monsters (2009) werd door de bekende zangeres Joss Stone bejubeld. Ze mocht dan ook optreden als supportact bij Joss Stone. Daarna volgden meer optredens, bands en bekendheid. Meer lezen over Jennie Lena kan op haar officiële website: https://jennielena.com/

Auditie Voice of Holland

Bij het grote publiek werd ze pas echt bekend na haar (geweldige) auditie in The Voice of Holland. Ze zong hier het nummer Who’s Loving You. Blogger Perez Hilton schreef: “Het was niet alleen de beste auditie voor The voice of Holland, het was een van de beste audities die ik ooit heb gezien voor een zangcompetitie.” Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Jennie_Lena

https://www.youtube.com/watch?v=da4wIEIeHg4

Jennie Lena songfestival kanshebber?

Eerder lekte het gerucht dat de Nederlandse songfestival deelnemer of deelneemster met de J begint. Jennie Lena lijkt inderdaad een goede kanshebber, als dit nieuws op waarheid is gebaseerd. Naast Jenny zien wij ook kanshebbers in Jill Helena, Judy Blank, Julia van der Toorn, Julia van Bergen, Jett Rebel en Joe Buck.

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie