Jan Smit is in ‘goede handen’ bij taalinstituut Vught

Jan Smit moet voor zijn presentatieklus tijdens het Eurovisiesongfestival 2020 hard aan de bak. Hij is de laatste tijd bezig om de Engelse taal beter onder de knie te krijgen. De zanger – die eerder nog een pauze in moest inlassen wegens gezondheidsredenen – is bij Language Institute Regina Coel echter in goede handen. Dit meldt de zanger op Twitter. Hij vindt het één grote ontdekkingsreis. Zijn eerste Eurovisie-klus is straks de loting voor de halve finale.

Jan Smit en Engels

De ontdekkingsreis Engels van Jan verloopt klaarblijkelijk goed. Toch heeft hij dingen aangeleerd in de Engelse taal die eigenlijk helemaal niet kloppen.

Op de juiste plek

“Gelukkig ben ik hier in goede handen en maak ik me daarover absoluut geen zorgen meer! #Eurovision”, meldt de zanger op Twitter. Hij staat straks dus een stuk zekerder in zijn schoenen op het podium.

Reacties op zijn bericht

Hij plaatste het bericht ook op Instagram, waar een aantal vrienden van Jan het niet kunnen laten om er op te reageren.

Zo zegt Winston Gerschtanowitz: “Eindelijk Nederlands aan het leren??”, waarop Jan reageert “This falls not with! ?”. Chantal Janzen houdt het kort: “????”, net als Jan Versteegh “???”

https://www.instagram.com/p/B7qDZ-sgmz_/

Het taalinstituut Regina Coeli

“Intensieve taaltrainingen bij de Nonnen van Vught”. Bij Regina Coeli kan je meerdere soorten taalcursussen en taalopleidingen volgen. Zo zijn er opleidingen Chinees, Arabisch, Duits, Engels, Frans, Italiaans en Portugees.

Foto van auteur

Redactie

De redactie van Songfestivalnieuws.nl bestaat uit twee enthousiaste fans van het Eurovisiesongfestival. Samen met meerdere gastschrijvers en columnisten houden zij je op de hoogte van alles wat met het songfestival te maken heeft.

Plaats een reactie